085 - 401 5067 info@gosmart.nl

Waarom GoSmart

Lees wat onze klanten over ons zeggen

Niels Bonte
TSB – Sterk in ICT

“Het grote voordeel van GoSmart vind ik dat je administratie strak geregeld is en GoSmart er kort op zit! Dit geeft rust en zorgt ervoor dat ik mij kan richten op andere werkzaamheden.”

Jacqueline de la Rie
Luster Workshops

“Niet zelf hoeven boekhouden en toch op elk moment de resultaten zichtbaar.”

Gerrit Snellenberg
Hubo en Decorette

“Binnen onze bouwmarkten in Holten en Groenlo ontstond steeds meer de behoefte om realtime inzicht te hebben en medewerkers meer verantwoordelijkheid te geven in de financiële processen. Makkelijk online en persoonlijk met de begeleiding van GoSmart. We zitten er nu bovenop om waar nodig tijdig te kunnen sturen.”

Marlies Leupen, voorzitten
Kunstvereniging / Drawing Centre Diepenheim

“Wij zochten naar een manier om tegen minder kosten meer inzicht te krijgen in onze financiële situatie. Wat we dankzij GoSmart en Yuki gekregen hebben: een kick dat we nu zelf, zonder financieel administrateur, onze eigen financiën kunnen regelen. En het voelt heel safe: Ellen en Erna zijn heel betrokken en kundig en ook nog eens razendsnel en heel aardig. We zijn pas net overgestapt, maar het voelt nu al als een boost voor onze organisatie.”

Jeroen Kaales
Rouwenhorst Tuinmachines B.V.

“GoSmart ontzorgt met behoud van de volledige controle over je resultaten.”

Ingri Imenkamp
Ovii
“Dankzij GoSmart heb ik meer realtime inzicht in de financiële stand van zaken en Yuki werkt echt prettig en overzichtelijk waardoor ik meer overzicht heb voor mijzelf. Daarnaast geven Ellen & Erna mij regelmatig tips en adviezen, dit geeft mij als ondernemer meer rust en ik kan mij richten op hetgeen waar ik mee bezig wil zijn: ontwerpen en realiseren.”

Kennis maken?

Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek om te zien wat ik voor u kan betekenen?
Laat een bericht achter!