06 - 22 73 54 16   |   06 - 33 02 92 64 info@gosmart.nl

Over GoSmart

In 2018 richtte Ellen Snellenberg GoSmart op met als doel: gemak en overzicht te creëeren voor ondernemers, hun boekhouding uit handen te nemen en waar nodig te ondersteunen bij de administratieve handelingen van voornamelijk de zzp’er. Inmiddels zijn zzp’ers nog steeds een belangrijke tak binnen het bedrijf maar is het bedrijf zich ook meer gaan richten op het MKB. Voor veel van deze bedrijven realiseren zij daar om te beginnen de automatiseringsslag. Daarnaast ondersteunen zij bij de financiële planning en het optimaliseren van financiële bedrijfsprocessen. Op deze manier kunt u, als ondernemer, zich volledig richten op het ondernemen.

Ellen Snellenberg

De opleiding Accountancy die ik volgde, leerde mij voornamelijk hoe ik een jaarrekening moest samenstellen cf. alle regelgeving. Hiermee moest ik me erg richten op het verleden. Dat terwijl het verleden eigenlijk het minst interessant is voor een ondernemer. De toekomst, daar kunnen we wat mee en met realtime cijfers hebben we zelfs de mogelijkheid om bij te sturen waar nodig.

Met GoSmart ben ik daarom een andere weg ingeslagen. Tuurlijk, voor het opstellen van de jaarrekening kun je bij ons terecht en alle bijbehorende fiscale aangiften verzorgen wij ook, maar het is onze ambitie om ondernemers echt te ontzorgen op alle mogelijke vlakken. Dat stop niet bij het inboeken van in- en verkoopfacturen en het verwerken van de banktransacties. Daar begint het pas. We kunnen diverse financiële processen op orde krijgen en collega’s binnen een bedrijf efficiënter samen laten werken om optimale resultaten te behalen.

Erna Niels

Met passie voor cijfertjes en opleidingen in bedrijfseconomie en internationale economie (MA) ben ik vol enthousiasme per april aan de slag gegaan bij GoSmart. Samen zorgen we dagelijks dat de administraties van alle klanten bij zijn. Waar Ellen er vanaf de start voor zorgt dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van het Yuki platform waardoor financiële bedrijfsprocessen efficiënter kunnen verlopen, richt ik me voornamelijk op de ondersteuning van onze klanten. In het bijzonder op tussentijdse cijfers, debiteuren- en crediteurenbeheer, cashflowplanning en het analyseren van je cijfers en begrotingen. Juist in het mkb is er behoefte aan deze ondersteuning.

 

Nieuwe medewerk(st)er

Ben jij een enthousiaste boekhouder die het leuk vindt om in een klein team te werken voor verschillende bedrijven? Dan zoeken wij jou!

Niels Bonte
TSB – Sterk in ICT

“Het grote voordeel van GoSmart vind ik dat je administratie strak geregeld is en GoSmart er kort op zit! Dit geeft rust en zorgt ervoor dat ik mij kan richten op andere werkzaamheden.”

Jacqueline de la Rie
Luster Workshops

“Niet zelf hoeven boekhouden en toch op elk moment de resultaten zichtbaar.”

Gerrit Snellenberg
Hubo en Decorette

“Binnen onze bouwmarkten in Holten en Groenlo ontstond steeds meer de behoefte om realtime inzicht te hebben en medewerkers meer verantwoordelijkheid te geven in de financiële processen. Makkelijk online en persoonlijk met de begeleiding van GoSmart. We zitten er nu bovenop om waar nodig tijdig te kunnen sturen.”

Jeroen Kaales
Rouwenhorst Tuinmachines B.V.

“GoSmart ontzorgt met behoud van de volledige controle over je resultaten.”

Ingri Imenkamp
Ovii
“Dankzij GoSmart heb ik meer realtime inzicht in de financiële stand van zaken en Yuki werkt echt prettig en overzichtelijk waardoor ik meer overzicht heb voor mijzelf. Daarnaast geven Ellen & Erna mij regelmatig tips en adviezen, dit geeft mij als ondernemer meer rust en ik kan mij richten op hetgeen waar ik mee bezig wil zijn: ontwerpen en realiseren.”

Kennis maken?

Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek om te zien wat ik voor u kan betekenen?
Laat een bericht achter!