06 - 22 73 54 16   |   06 - 33 02 92 64 info@gosmart.nl

Over GoSmart

In 2018 werd GoSmart opgericht met als doel: inzicht en tijd te creëren voor ondernemers door financieel slim te ondernemen. Dit wordt gerealiseerd door administraties te digitaliseren, te automatiseren en door financiële processen toekomstgericht in te richten. Door een realtime administratie kan de ondernemer tijdig (bij)sturen wat essentieel is om te groeien. Daar waar wij o.a. kunnen ondersteunen bij het opstellen van prognoses en financiële dashboards.

Ellen Snellenberg

De opleiding Accountancy die ik volgde, leerde mij voornamelijk hoe ik een jaarrekening moest samenstellen cf. alle regelgeving. Hiermee moest ik me erg richten op het verleden. Dat terwijl het verleden eigenlijk het minst interessant is voor een ondernemer. De toekomst, daar kunnen we wat mee en met realtime cijfers hebben we zelfs de mogelijkheid om bij te sturen waar nodig.

Met GoSmart ben ik daarom een andere weg ingeslagen. Tuurlijk, voor het opstellen van de jaarrekening kun je bij ons terecht en alle bijbehorende fiscale aangiften verzorgen wij ook, maar het is onze ambitie om ondernemers echt te ontzorgen op alle mogelijke vlakken. Dat stop niet bij het inboeken van in- en verkoopfacturen en het verwerken van de banktransacties. Daar begint het pas. We kunnen diverse financiële processen op orde krijgen en collega’s binnen een bedrijf efficiënter samen laten werken om optimale resultaten te behalen.

Erna Niels

Met passie voor cijfertjes en opleidingen in bedrijfseconomie en internationale economie (MA) ben ik vol enthousiasme per april aan de slag gegaan bij GoSmart. Samen zorgen we dagelijks dat de administraties van alle klanten bij zijn. Waar Ellen er vanaf de start voor zorgt dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van het Yuki platform waardoor financiële bedrijfsprocessen efficiënter kunnen verlopen, richt ik me voornamelijk op de ondersteuning van onze klanten. In het bijzonder op tussentijdse cijfers, debiteuren- en crediteurenbeheer, cashflowplanning en het analyseren van je cijfers en begrotingen. Juist in het mkb is er behoefte aan deze ondersteuning.

 

Nieuwe medewerk(st)er

Ben jij een enthousiaste boekhouder die het leuk vindt om in een klein team te werken voor verschillende bedrijven? Dan zoeken wij jou!

Kennis maken?

Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek om te zien wat ik voor u kan betekenen?
Laat een bericht achter!