085 - 401 5067 info@gosmart.nl

Optimaliseren financiële processen

Is je administratie een steeds tijdroverende en onoverzichtelijkere klus aan het worden?

Wij kunnen je daarbij helpen!

Herken jij je in één van onderstaande punten?

Je onderneming is groeiende, dat is fijn maar de financiële administratie is een steeds tijdrovendere onoverzichtelijkere klus geworden. Waar je voorheen nog veel administratie zelf kon doen is het nu een blok aan je been. Misschien is de financieel medewerker toch een beetje vastgeroest in haar eigen werkroutine en is automatisering ver te zoeken. Weet jij eigenlijk wel hoe het er tot en met heden voor staat? Of moeten de cijfers van een half jaar geleden zelfs nog worden afgerond? Heb je een oplopende debiteurenstand doordat het debiteurenbeheer en herinneringsproces niet lekker loopt? 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Er kunnen namelijk vele redenen zijn waardoor het nu echt tijd is om alle financiële processen te automatiseren en te optimaliseren. De administratie moet geen onnodige tijd kosten maar moet je juist op tijd van de nodige informatie voorzien.

 Wij van GoSmart vinden het steeds weer een uitdaging om deze processen te automatiseren en efficiënter in te richten maar natuurlijk wel op een persoonlijke manier. Er kunnen diverse vraagstukken spelen waarbij we allereerst kijken hoe de huidige situatie is en waar verbeteren valt te behalen, wat ons idee daar bij is en hoe dat past in de wensen van de onderneming en haar personeel. Wij zorgen dat de gewenste processen worden ingericht in de systemen en dat het werkproces bekend is en ontwikkeld blijft bij degenen die betrokken zijn bij de financiële zaken.

Een aantal voordelen

  • Elke dag up to date cijfers beschikbaar vanaf elke locatie;
  • Geen papierrompslomp meer met een digitaal archief;
  • Scan- en herkenfunctie t.b.v. de automatisering;
  • Digitale fiatteringsflow t.b.v. betaalaccordering;
  • Automatisch herinneringsproces;
  • Batchbetalingen;
  • Gedigitaliseerde loonadministratie en dossiers;
  • Tijdige meldingen bij in- en uitdienst personeel.

 

Yuki Assistant

Interesse?

Wil je bespreken wat wij voor je kunnen betekenen? Of heb je een vraag?
Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!!

4 + 6 =